HERBS&HONEY

Herbs&Honey su prirodni proizvodi koji se zasnivaju na tradicionalnoj primeni bilja i meda u lekovite svrhe.

HERBS&HONEY
JEDINSTVENE KOMBINACIJE LEKOVITOG BILJA I MEDA

Velikodušno. Iz prirode.

Sve što je potrebno ljudskom telu i duši nalazi se u prirodi. Zato smo upravo u prirodi potražili ono najvrednije za naše zdravlje. Želeli smo proizvode koji su prirodni, a delotvorni, koji ne sadrže veštačke boje, konzervanse, pojačivače ukusa, kao ni druge veštačke dodatke. Tragali smo za takvim proizvodima, a onda smo odlučili da ih sami napravimo. Jer imamo puno poverenje u prirodu i naše stručnjake.

Želeli smo da prigrlimo ono što nam priroda velikodušno daje i samo veštim kombinovanjem sastojaka proizvedemo preparate koji će nam pomoći da ojačamo naš imunitet, zaštitimo se od respiratornih infekcija, regulišemo menstrualni ciklus, olakšamo tegobe PMS-a, poboljšamo krvnu sliku, ubrzamo oporavak nakon bolesti i očuvamo našu vitalnost i lepotu.

Naše proizvode smo prvo pravili za sebe i naše porodice, potom za širu familiju, prijatelje i komšije. Zatim su prijatelji naših prijatelja i komšija naručivali i za sebe. I po principu – dobar glas daleko se čuje, naš hobi prerastao je u mini Herbs&Honey proizvodnju.

Herbs&Honey. Za snažan imunitet.

Naši proizvodi predstavljaju jedinstvene kombinacije ekstrakata lekovitog bilja, liofiliziranog voća i prirodnog meda.

Koristimo suve ekstrate zato što su višestruko jači od sveže biljke. To nam omogućava da ih upotrebimo u manjim količinama i ostavimo prostor za druge biljke koje nam je darovala priroda, a čijom upotrebom se postiže kompletniji blagotvorni efekat na naš organizam.

Voće koristimo u obliku liofilizata čime se, pored izuzetnog ukusa i mirisa, formula upotpunjuje vitaminima, mineralima i drugim važnim fitonutrijentima.

Med je namirnica bogata vitaminima, mineralima, oligoelementima, aminokiselinama, enzimima, etarskim uljem i drugim po zdravlje važnim sastojcima, te ga ne nazivaju slučajno ”superhranom”. Med je idealan nosač naših proizvoda jer ima snažna antimikrobna svojstva zbog kojih su naši proizvodi stabilni bez upotrebe konzervansa. Za izradu naših proizvoda koristimo samo med čiji je kvalitet ispitan u referentnim laboratorijama.

Sve Herbs&Honey proizvode prave kvalifikovani ljudi, farmaceuti koji poštuju farmakoterapiju. Preparati su ispitani i poseduju stručna mišljenja i sertifikate na osnovu kojih se garantuje bezbednost primene i dopušta promet.

SVI HERBS&HONEY PROIZVODI SU PROVERENO

BEZ VEŠTAČKIH BOJA

BEZ KONZERVANSA

BEZ POJAČIVAČA UKUSA

ISPITANI U REFERENTNIM LABORATORIJAMA

NAPRAVLJENI OD STRANE FARMACEUTA

100% PRIRODNI

0
    0
    Vaša korpa
    Korpa je praznaNazad na shop
      Calculate Shipping