SASTOJCI

Ovde možete pročitati detaljnije o karakteristikama svake pojedinačno biljke koja se nalazi u Herbs&Honey proizvodima.

Rodiola (Rhodiola Rosa) je poznata i pod nazivima zlatni koren i sibirska ruža. Pripada grupi biljaka koje nazivamo adaptogeni.

Kajsija je bogat izvor mnogih vitamina, minerala, ali i dijetnih vlakana. Poreklom je iz Kine, a na prostoru Evrope dospela za vreme Rimljana. Danas se više vrsta uzgaja širom sveta, a ukusu kajsije retko ko može da odoli.

U narodnoj, tradicionalnoj medicini kopriva se najviše koristi za prevenciju i kao pomoć u lečenju anemija nastalih usled nedostatka gvožđa, za brži oporavak i jačanje organizma.

U grčkoj mitologiji, drvo limuna bilo je simbol besmrtnosti i plodnosti. Zvali su ga „drvo zlatnih jabuka”. Sastojci iz limuna pokazuju antioksidativnu i antimikrobnu aktivnost.

Nana ima umirujućeprotiv bolova i protiv upalna svojstva, što je čini korisnom u lečenju različitih tegoba. Ona se takođe koristi za ublažavanje glavobolje, povraćanja, grčeva u stomaku, anksioznosti i depresije. 

Sa napretkom nauke sintetisani su novi lekovi za terapiju mnogih bolesti koji su znatno efikasniji od primene lekovitih biljaka, međutim i pored toga bokvica je uspela da zauzme značajno mesto u savremenoj medicini.
0
    0
    Vaša korpa
    Korpa je praznaNazad na shop
      Calculate Shipping