Kajsija

Kajsija je bogat izvor mnogih vitamina, minerala, ali i dijetnih vlakana. Poreklom je iz Kine, a na prostoru Evrope dospela za vreme Rimljana. Danas se više vrsta uzgaja širom sveta, a ukusu kajsije retko ko može da odoli.

Pored izuzetnog ukusa kajsije su i veoma lekovite : redovno konzumiranje poboljšava viddoprinosi boljoj probavi, podstiče rast kostiju i zuba, pomaže regulisanju nivoa holesterola.

Kao pomoć u tretmanu anemije kajsije se koriste, ne toliko zbog sadržaja gvožđa, koliko zbog prisutnih antioksidanasa, vitamina B grupe i minerala koji, udruženi, mogu značajno poboljšati kvalitet kose, kože i noktiju.

Ovaj sastojak se nalazi u sledećim Herbs&Honey proizvodima:

HERBS&HONEY
Obezbedite vašem organizmu dodatne količine gvožđa i drugih važnih nutrijenata i ublažite i eliminišite tegobe uzrokovane anemijom.
0
    0
    Vaša korpa
    Korpa je praznaNazad na shop
      Calculate Shipping