HERBS&HONEY

Bee cool

Držite stres pod kontrolom
Cena: 1,626 RSD
KUPI 1 ili 2
UŠTEDI 10%
KUPI 3 DOBIJEŠ
1 BESPLATNO

HERBS&HONEY BEE COOL POMAŽE KOD:

ZA ŠTA SE KORISTI HERBS&HONEY Bee Cool?

Stres ne možemo izbeći ali možemo povećati spososbnost organizma da se sa stresaom izbori i umanjiti posledice po naš organizam. U tome pomaže Herbs&Honey Bee Cool jedinstvena kombinacija rodiole, limuna, višnje i meda.

Povećava toleranciju organizma na stres, ublažava nervozu, pomaže kod umora i iscrpljenosti,
poboljšava koncentraciju, jača imunitet.

Preparat je namenjen odraslim osobama.

Preporučeni način primene:
Jedna kašičica na dan. Najbolje ujutru pre doručka.
Neke studije sugerišu da uzimanje visokih doza ne samo da ne pojačava efekat već ga umanjuje.
Najveća preporučena dnevna doza je dve kašičice na dan.

HERBS&HONEY BEE COOL Povećava toleranciju organizma na stres, ublažava nervozu, pomaže kod umora i iscrpljenosti, poboljšava koncentraciju, jača imunitet.

HERBS&HONEY BEE COOL SASTOJCI

Rodiola

Rodiola (Rhodiola Rosa) je poznata i pod nazivima zlatni koren i sibirska ruža. Pripada grupi biljaka koje nazivamo adaptogeni.

Rhodiola rosea je relativno retka i vredna medicinska biljka koja raste na velikom visinama (do 2280 m) u hladnim i planinskim delovima Evrope, Azije i Severne Amerike. Rhodiola Rosea se kroz vekove tradicionalno koristi kao adaptogen za kontrolu odnosno balansiranje odgovora organizma na stres, za poboljšanje pažnje i izdržljivosti.

Sportisti i ruski astronauti su koristili rodiolu da spreče iscrpljenost i poboljšaju učinak pošto Rhodiola Rosea nije doping sredstvo i dozvoljena sportskim zakonima. Osim toga koristi se kao pomoć kod depresije i anksioznosti.

Rezulatati skorašnjih studija su pokazali potencijalna antiejdž, protuupalna, antioksidantna, antivirusna, imunostimulirajuća, DNK reparirajuća i antikancerogena svojsta ove biljke.

Iz korena i rizoma vrste Rhodiola izolovano je više od 140 različitih jedinjenja. Smatra se da je za pozitivne efektke rodiole na zdravlje uglavnom zaslužan salidrozid.

SVI HERBS&HONEY PROIZVODI SU PROVERENO

BEZ VEŠTAČKIH BOJA

BEZ KONZERVANSA

BEZ POJAČIVAČA UKUSA

ISPITANI U REFERENTNIM LABORATORIJAMA

NAPRAVLJENI OD STRANE FARMACEUTA

100% PRIRODNI

HERBS&HONEY

Bee cool

Povećava sposobnost organizma da se izbori sa stresom.

Cena: 1,626 RSD
(pdv uključen u cenu)
Teglica: 250 g.

PROIZVODI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

HERBS&HONEY
Za intimno zdravlje muškarca
HERBS&HONEY
Herbs and Honey Feel Free je jedinstvena kombinacija kvercetina iz bobičastog voća, ekstrakta koprive, crne zove i meda koja pomaže da se lakše izborite sa alergijama.
HERBS&HONEY
Uz Herbs&Honey Antiox zaštitite svoj organizam od delovanja slobodnih radikala, očuvajte svoje zdravlje i imunitet.
HERBS&HONEY
Herbs&Honey Kids Power pomaže u odbrani od virusa i pruža mališanima neophodne nutrijente za normalan rast i razvoj. Nagradite vaše dete zdravljem, Herbs&Honey Kids Power!
HERBS&HONEY
Budi jaka svaki dan. HERBS&HONEY LADY’S POWER je tu da pomogne.
HERBS&HONEY
Herbs&Honey Bronchi je jedinstvena kombinacija biljnih ekstrakata i meda koja doprinosi zdravlju organa za disanje i boljem imunitetu.
HERBS&HONEY
Ojačajte svoj organizam i pripremite ga potpuno prirodno za sezonu virusa, bez aditiva i drugih potencijalno štetnih sastojaka. Green Beret NCO dies during physical fitness training at Fort Bragg buy hgh online FITNESS CAMP – Branding
HERBS&HONEY
Obezbedite vašem organizmu dodatne količine gvožđa i drugih važnih nutrijenata i ublažite i eliminišite tegobe uzrokovane anemijom.
0
    0
    Vaša korpa
    Korpa je praznaNazad na shop
      Calculate Shipping