HERBS&HONEY

Antiox

Jedinstvena kombinacija moćnih prirodnih antioksidanasa.
Cena: 1,626 RSD
KUPI 1 ili 2
UŠTEDI 10%
KUPI 3 DOBIJEŠ
1 BESPLATNO

HERBS&HONEY ANTIOX POMAŽE KOD

ZA ŠTA SE KORISTI HERBS&HONEY ANTIOX?

Ukoliko ste hronično umorni, pod emotivnim stresom, radite težak fizički posao, sportista ste, oporavljate se od bolesti, želite da očuvate svoje zdravlje, pojačate imunitet, sprečite ubrzano starenje organizma, zdrava ishrana vam nije “jača” strana, izloženi ste zagađenju uključujući i duvanski dim i zračenju, želite da imate blistav ten, budete puni energije
ANTIOX je preparat kao stvoren po vašoj meri!

HERBS&HONEY ANTIOX JE JEDINSTVENA KOMBINACIJA BOBIČASTOG VOĆA NAJVEĆEG ANTIOKSIDATIVNOG POTENCIJALA I CVETNOG MEDA.

HERBS&HONEY ANTIOX SASTOJCI

Kupina

Kupine su voće koje se ceni zbog svojih lekovitih svojstava. One sadrže visok nivo antioksidanata, kao što su flavonoidi i vitamini C i K, koji pomažu u sprečavanju oksidativnog stresa i štite od slobodnih radikala. Kupine takođe sadrže malu količinu vitamina A, kalijuma i magnezijuma.

Kupine se često koriste u ishrani kao sredstvo za poboljšanje zdravlja srca i smanjenje rizika od srčanih oboljenja. One mogu da smanje nivo holesterola u krvi i pomažu u regulaciji krvnog pritiska. Kupine takođe mogu da poboljšaju vid i pomognu u sprečavanju određenih oboljenja oka, poput katarakte.

Kupine se takođe smatraju efikasnim sredstvom za poboljšanje imuniteta, jer sadrže velike količine antioksidanata koji pomažu u borbi protiv infekcija. One takođe mogu da pomognu u smanjenju upala i poboljšaju zdravlje kože.

SVI HERBS&HONEY PROIZVODI SU PROVERENO

BEZ VEŠTAČKIH BOJA

BEZ KONZERVANSA

BEZ POJAČIVAČA UKUSA

ISPITANI U REFERENTNIM LABORATORIJAMA

NAPRAVLJENI OD STRANE FARMACEUTA

100% PRIRODNI

HERBS&HONEY

Antiox

Uz Herbs&Honey Antiox zaštitite svoj organizam od delovanja slobodnih radikala, očuvajte svoje zdravlje i imunitet.

Cena: 1,626 RSD
(pdv uključen u cenu)
Teglica: 250 g.

PROIZVODI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

HERBS&HONEY
Podrška zdravlju štitaste žlezde.
HERBS&HONEY
Za intimno zdravlje muškarca
HERBS&HONEY
Herbs and Honey Feel Free je jedinstvena kombinacija kvercetina iz bobičastog voća, ekstrakta koprive, crne zove i meda koja pomaže da se lakše izborite sa alergijama.
HERBS&HONEY
Povećava sposobnost organizma da se izbori sa stresom.
HERBS&HONEY
Herbs&Honey Kids Power pomaže u odbrani od virusa i pruža mališanima neophodne nutrijente za normalan rast i razvoj.Nagradite vaše dete zdravljem, Herbs&Honey Kids Power!
HERBS&HONEY
Budi jaka svaki dan. HERBS&HONEY LADY’S POWER je tu da pomogne.
HERBS&HONEY
Herbs&Honey Bronchi je jedinstvena kombinacija biljnih ekstrakata i meda koja doprinosi zdravlju organa za disanje i boljem imunitetu.
HERBS&HONEY
Ojačajte svoj organizam i pripremite ga potpuno prirodno za sezonu virusa, bez aditiva i drugih potencijalno štetnih sastojaka. Green Beret NCO dies during physical fitness training at Fort Bragg buy hgh online FITNESS CAMP – Branding
HERBS&HONEY
Obezbedite vašem organizmu dodatne količine gvožđa i drugih važnih nutrijenata i ublažite i eliminišite tegobe uzrokovane anemijom.
0
    0
    Vaša korpa
    Korpa je praznaNazad na shop
      Calculate Shipping