HERBS&HONEY

Thyro Care

Cena: 1,800 RSD
KUPI 1 ili 2
UŠTEDI 10%
KUPI 3 DOBIJEŠ
1 BESPLATNO

HERBS&HONEY THYRO CARE POMAŽE KOD:

ZA ŠTA SE KORISTI HERBS&HONEY THYRO CARE?

Procene su da blago smanjenu aktivnost štitaste žlezde ima čak 11% populacije na globalnom nivou pri čemu je ovaj poremećaj mnogo češći kod žena nego kor muškaraca. Blago smanjena aktivnost štitaste žlezde podrazumeva da su hormoni štitaste žlezde u referentnom opsegu ali postoji povećan nivo TSH i prisutni su simptomi i znaci smanjene aktivnosti (umor, iscrpljenost, prisutan osećaj hladnoće, stalno hladne noge i ruke, glavobolja, neraspoloženje, dobijanje na težini, poremećaj koncentracije, suvoća i perutanje kože, zatvor).

Iako su hormoni u referentnom opsegu i upotreba lekova koji sadrže hormon štitaste žlezde nije potrebna, prisutni znaci i simptomi značajno narušavaju kvalitet života i neophodno je njihovo ublažavanje.

Preparat je namenjen odraslim osobama. Preparat ne smeju koristiti osobe koje su na terapiji lekovima kojima se nadoknađuje manjak tiroidnih hormona kao ni osobe koje imaju pojačan rad štitaste žlezde (hipertireozu).

Preparat se ne preporučuje trudnicama i dojiljama.

Preporučeni način primene:

Jedna do dve kašičice na dan.

Herbs&Honey Thyro Care je jedinstvena kombinacija lekovitog bilja, voća i meda koja podržava zdravlje štitaste žlezde i pomaže da se lakše izborite sa simptomima i znacima subkliničkog hipotireoidizma.

HERBS&HONEY THYRO CARE SASTOJCI

Ašvaganda (Withania somnifera)

Ašvaganda (Withania somnifera) je biljka koja se često koristi u tradicionalnoj medicini u Indiji. Zbog neverovatnih blagodeti koje može doneti našem zdravlju, zovu je i indijskim “žen šenom”.

Iako je prva asocijacija na Ašvagandu – borba protiv stresa i anksioznosti, brojna istraživanja su pokazala da je ova lekovita biljka jednako uspešna i kao pomoćno sredstvo u tretmanu blago smanjene funkcije štitne žlezde (subklinički hipotiroidizam).

Istraživanja su pokazala da svakodnevno uzimanje ekstrakta korena ašvagande doprinosi poboljšanju nivoa hormona štitne žlezde i normalizaciji nivoa TSH (u skladu sa osovinom hipotalamus-hipofiza-štitna žlezda (HPT)).

Smatra se da ove efekate na štitnu žlezdu ašvaganda ostvaruje uticajem na regullaciju nivoa hormona kortizola.

U svetlu ovih nalaza, jasno je da ašvaganda ima značajan potencijal kao prirodni lek za različite zdravstvene probleme povezane sa endokrinim sistemom. Buduća istraživanja mogu pružiti nova saznanja o njenim mehanizmima delovanja i proširiti primenu u tradicionalnoj i savremenoj medicini.

Legenda kaže da su veliki vojskovođa Aleksandar Veliki i njegova vojska, nakon iscrpljujućih bitaka, pili vino od ašvagande i tako vraćali snagu i energiju nakon borbi. I danas se prepričava da im je čudotvorno vino pomagalo da iscele rane i da se zaštite od različitih bolesti. Ipak, nakon brojnih savremenih istraživanja, jasno je da u ovoj legendi može da se krije i malo ili malo više istine.

SVI HERBS&HONEY PROIZVODI SU PROVERENO

BEZ VEŠTAČKIH BOJA

BEZ KONZERVANSA

BEZ POJAČIVAČA UKUSA

ISPITANI U REFERENTNIM LABORATORIJAMA

NAPRAVLJENI OD STRANE FARMACEUTA

100% PRIRODNI

HERBS&HONEY

Thyro Care

Podrška zdravlju štitaste žlezde.

Cena: 1,800 RSD
(pdv uključen u cenu)
Teglica: 250 g.

PROIZVODI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

HERBS&HONEY
Za intimno zdravlje muškarca
HERBS&HONEY
Herbs and Honey Feel Free je jedinstvena kombinacija kvercetina iz bobičastog voća, ekstrakta koprive, crne zove i meda koja pomaže da se lakše izborite sa alergijama.
HERBS&HONEY
Povećava sposobnost organizma da se izbori sa stresom.
HERBS&HONEY
Uz Herbs&Honey Antiox zaštitite svoj organizam od delovanja slobodnih radikala, očuvajte svoje zdravlje i imunitet.
HERBS&HONEY
Herbs&Honey Kids Power pomaže u odbrani od virusa i pruža mališanima neophodne nutrijente za normalan rast i razvoj.Nagradite vaše dete zdravljem, Herbs&Honey Kids Power!
HERBS&HONEY
Budi jaka svaki dan. HERBS&HONEY LADY’S POWER je tu da pomogne.
HERBS&HONEY
Herbs&Honey Bronchi je jedinstvena kombinacija biljnih ekstrakata i meda koja doprinosi zdravlju organa za disanje i boljem imunitetu.
HERBS&HONEY
Ojačajte svoj organizam i pripremite ga potpuno prirodno za sezonu virusa, bez aditiva i drugih potencijalno štetnih sastojaka. Green Beret NCO dies during physical fitness training at Fort Bragg buy hgh online FITNESS CAMP – Branding
HERBS&HONEY
Obezbedite vašem organizmu dodatne količine gvožđa i drugih važnih nutrijenata i ublažite i eliminišite tegobe uzrokovane anemijom.
0
    0
    Vaša korpa
    Korpa je praznaNazad na shop
      Calculate Shipping