HERBS&HONEY

Lady’s Power

BUDI JAKA SVAKI DAN

Cena: 1,626 RSD
KUPI 1 ili 2
UŠTEDI 10%
KUPI 3 DOBIJEŠ
1 BESPLATNO

HERBS&HONEY LADY'S POWER POMAŽE KOD

ZA ŠTA SE KORISTI HERBS&HONEY LADY'S POWER?

Bez obzira da li imate problem sa neregularnim menstrualnim ciklusom, PMS-om, iscrpljeni ste posle teškog porođaja ili vam menopauza pravi probleme HERBS&HONEY LADY’S POWER je tu da pomogne.

Virak i malina, dve čudesne ženske biljke, će povoljno delovati na polne hormone, dužinu i obim menstrualnog krvarenja, umanjiti bolove i grčeve tokom PMS, ojačati zid materice i trbuha posle porođaja, regulisati krvarenje u perimenopauzi.

HERBS&HONEY LADY’S POWER možete koristiti i kao dopunsku terapiju kod mioma, policističnih jajnika, endometrioze, u lečenju neplodnosti.
Način primene
Jedna kašičica preparata na dan, najbolje ujutru pre doručka.
HERBS&HONEY LADY’S POWER POMAŽE USPOSTAVLJANJU BALANSA ŽENSKIH POLNIH HORMONA.

HERBS&HONEY LADY’S POWER SASTOJCI

Virak

U vreme starih Germana ova biljka je bila posvećena Frigi, boginji plodnosti i prirode i smatra se najboljim prijateljem ženskog zdravlja. Od davnina ima široku primenu kod različitih ženskih problema. Pozitivno utiče na zdravlje reproduktivnih organa, reguliše menstrualni ciklus, ublažava simptome PMS-a, ublažava bolove i grčeve tokom ciklusa. Virak pomaže u regulaciji ženskih polnih hormona, pa je blagotvoran kod perimenopause, menopauze i za regulisanja neredovnih ciklusa.

Pokazalo se da je dobar za sam porođaj, kao i za oporavak vezivnih tkiva, organa i kože u postporođajnoj fazi. Sadrži polifenole, tanine, organske kiseline, gorke glikozide, fitosterine, flavonoide, salicilnu kiselinu, saponine.

Nauka je potvrdila da ekstrakt virka ima snažno antioksidativno i antiinflamatorno dejstvo.

SVI HERBS&HONEY PROIZVODI SU PROVERENO

BEZ VEŠTAČKIH BOJA

BEZ KONZERVANSA

BEZ POJAČIVAČA UKUSA

ISPITANI U REFERENTNIM LABORATORIJAMA

NAPRAVLJENI OD STRANE FARMACEUTA

100% PRIRODNI

HERBS&HONEY

Lady’s Power

Budi jaka svaki dan.
HERBS&HONEY LADY’S POWER je tu da pomogne.

Cena: 1,626 RSD
(pdv uključen u cenu)
Teglica: 250 g.

PROIZVODI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

HERBS&HONEY
Za intimno zdravlje muškarca
HERBS&HONEY
Herbs and Honey Feel Free je jedinstvena kombinacija kvercetina iz bobičastog voća, ekstrakta koprive, crne zove i meda koja pomaže da se lakše izborite sa alergijama.
HERBS&HONEY
Povećava sposobnost organizma da se izbori sa stresom.
HERBS&HONEY
Uz Herbs&Honey Antiox zaštitite svoj organizam od delovanja slobodnih radikala, očuvajte svoje zdravlje i imunitet.
HERBS&HONEY
Herbs&Honey Kids Power pomaže u odbrani od virusa i pruža mališanima neophodne nutrijente za normalan rast i razvoj.Nagradite vaše dete zdravljem, Herbs&Honey Kids Power!
HERBS&HONEY
Herbs&Honey Bronchi je jedinstvena kombinacija biljnih ekstrakata i meda koja doprinosi zdravlju organa za disanje i boljem imunitetu.
HERBS&HONEY
Ojačajte svoj organizam i pripremite ga potpuno prirodno za sezonu virusa, bez aditiva i drugih potencijalno štetnih sastojaka. Green Beret NCO dies during physical fitness training at Fort Bragg buy hgh online FITNESS CAMP – Branding
HERBS&HONEY
Obezbedite vašem organizmu dodatne količine gvožđa i drugih važnih nutrijenata i ublažite i eliminišite tegobe uzrokovane anemijom.
0
    0
    Vaša korpa
    Korpa je praznaNazad na shop
      Calculate Shipping