Crna zova

Crna zova je kraljica među bobicama sa velikim antioksidativnim potencijalom zbog čega je izuzetno prirodno sredstvo za jačanje imuniteta, povoljno deluje na disajne puteve, ubrzava ozdravljenje od gripa i prehlade.

Ono što se manje zna je da je crna zova je snažan detoksikator organizma, “čisti krv”, podstiče mokrenje, sprečava zadržavanje vode u organizmu koje je pratilac hormonskog disbalansa. Zahvaljujući ovoj biljci otečenost, tromost, podbulost se ublažavaju ili eliminišu.

Ovaj sastojak se nalazi u sledećim Herbs&Honey proizvodima:

HERBS&HONEY
Uz Herbs&Honey Antiox zaštitite svoj organizam od delovanja slobodnih radikala, očuvajte svoje zdravlje i imunitet.
HERBS&HONEY
Herbs&Honey Kids Power pomaže u odbrani od virusa i pruža mališanima neophodne nutrijente za normalan rast i razvoj.Nagradite vaše dete zdravljem, Herbs&Honey Kids Power!
HERBS&HONEY
Budi jaka svaki dan. HERBS&HONEY LADY’S POWER je tu da pomogne.
HERBS&HONEY
Herbs&Honey Bronchi je jedinstvena kombinacija biljnih ekstrakata i meda koja doprinosi zdravlju organa za disanje i boljem imunitetu.
HERBS&HONEY
Ojačajte svoj organizam i pripremite ga potpuno prirodno za sezonu virusa, bez aditiva i drugih potencijalno štetnih sastojaka. Green Beret NCO dies during physical fitness training at Fort Bragg buy hgh online FITNESS CAMP – Branding
0
    0
    Vaša korpa
    Korpa je praznaNazad na shop
      Calculate Shipping