Crna zova

Crna zova

Crna zova je kraljica među bobicama sa velikim antioksidativnim potencijalom zbog čega je izuzetno prirodno sredstvo za jačanje imuniteta, povoljno deluje na disajne puteve, ubrzava ozdravljenje od gripa i prehlade.

Ono što se manje zna je da je crna zova je snažan detoksikator organizma, “čisti krv”, podstiče mokrenje, sprečava zadržavanje vode u organizmu koje je pratilac hormonskog disbalansa. Zahvaljujući ovoj biljci otečenost, tromost, podbulost se ublažavaju ili eliminišu.

Ovaj sastojak se nalazi u sledećim Herbs&Honey proizvodima:

HERBS&HONEY
Uz Herbs&Honey Antiox zaštitite svoj organizam od delovanja slobodnih radikala, očuvajte svoje zdravlje i imunitet.
HERBS&HONEY
Herbs&Honey Kids Power pomaže u odbrani od virusa i pruža mališanima neophodne nutrijente za normalan rast i razvoj. Nagradite vaše dete zdravljem, Herbs&Honey Kids Power!
HERBS&HONEY
Budi jaka svaki dan. HERBS&HONEY LADY’S POWER je tu da pomogne.
HERBS&HONEY
Herbs&Honey Bronchi je jedinstvena kombinacija biljnih ekstrakata i meda koja doprinosi zdravlju organa za disanje i boljem imunitetu.
HERBS&HONEY
Ojačajte svoj organizam i pripremite ga potpuno prirodno za sezonu virusa, bez aditiva i drugih potencijalno štetnih sastojaka. Green Beret NCO dies during physical fitness training at Fort Bragg buy hgh online FITNESS CAMP – Branding
0
    0
    Vaša korpa
    Korpa je praznaNazad na shop
      Calculate Shipping