Borovnica

Jedno od najvažnijih lekovitih svojstava borovnice je njena sposobnost da smanji upalu u organizmu. Borovnice sadrže velike količine polifenola, koji imaju snažne antioksidativne i protivupalne osobine. Ove komponente mogu pomoći u smanjenju rizika od mnogih upalnih bolesti, uključujući i kardiovaskularne bolesti, dijabetes i rak.

Borovnice takođe sadrže visoke količine vitamina C i K, koji imaju značajnu ulogu u jačanju imunog sistema i sprečavanju različitih infekcija. Takođe, borovnice sadrže i značajne količine mangana, što im pomaže da podrže zdravlje kostiju i da spreče njihovo propadanje.

Borovnice su takođe povezane sa smanjenjem rizika od moždanog udara i bolesti srca, jer pomažu u smanjenju nivoa holesterola u krvi i održavanju normalnog krvnog pritiska. One takođe mogu pomoći u održavanju zdravlja očiju, jer sadrže visoke količine antioksidativnog vitamina A i karotenoida luteina, koji pomažu u sprečavanju nastanka makularne degeneracije i drugih bolesti očiju.

Ovaj sastojak se nalazi u sledećim Herbs&Honey proizvodima:

HERBS&HONEY
Uz Herbs&Honey Antiox zaštitite svoj organizam od delovanja slobodnih radikala, očuvajte svoje zdravlje i imunitet.
HERBS&HONEY
Herbs&Honey Kids Power pomaže u odbrani od virusa i pruža mališanima neophodne nutrijente za normalan rast i razvoj.Nagradite vaše dete zdravljem, Herbs&Honey Kids Power!
0
    0
    Vaša korpa
    Korpa je praznaNazad na shop
      Calculate Shipping