Herbs&Honey LADY’S POWER

Budi jaka svaki dan

  • Uspostavlja hormonski balans
  • Reguliše menstrualni ciklus
  • Kod bolnih i obilnih menstruacija
  • Olakšava tegobe PMS-a
  • Pomaže u lečenju mioma, endometrioze, policističnih jajnika
  • U periodu pred-menopauze i u menopauzi za regulaciju krvarenja
check mark
Bez veštačkih boja
check mark
Bez konzervansa
check mark
Bez aditiva
check mark
Aktivni sastojci vrhunskog kvaliteta

Za šta se koristi

Bez obzira da li imate problem sa neregularnim menstrualnim ciklusom, PMS-om, iscrpljeni ste posle teškog porođaja ili vam menopauza pravi probleme  HERBS&HONEY LADY’S POWER je tu da pomogne.

Virak i malina, dve čudesne ženske biljke, će povoljno delovati na polne hormone, dužinu i obim menstrualnog krvarenja, umanjiti bolove i grčeve tokom PMS, ojačati zid materice i trbuha posle porođaja, regulisati krvarenje u perimenopauzi.

HERBS&HONEY LADY’S POWER možete koristiti i kao dopunsku terapiju kod mioma, policističnih jajnika, endometrioze, u lečenju neplodnosti.

HERBS&HONEY LADY’S POWER pomaže uspostavljanju balansa ženskih polnih hormona.

Virak

U vreme starih Germana ova biljka je bila posvećena Frigi, boginji plodnosti i prirode i smatra se najboljim prijateljem ženskog zdravlja. Od davnina ima široku primenu kod različitih ženskih problema. Pozitivno utiče na zdravlje reproduktivnih organa, reguliše menstrualni ciklus, ublažava simptome PMS-a, ublažava bolove i grčeve tokom ciklusa. Virak pomaže u regulaciji ženskih polnih hormona, pa je blagotvoran kod perimenopause, menopauze i za regulisanja neredovnih ciklusa.

Pokazalo se da je dobar za sam porođaj, kao i za oporavak vezivnih tkiva, organa i kože u postporođajnoj fazi. Sadrži polifenole, tanine, organske kiseline, gorke glikozide, fitosterine, flavonoide, salicilnu kiselinu, saponine.

Nauka je potvrdila da ekstrakt virka ima snažno antioksidativno i antiinflamatorno dejstvo.

Crna zova

Crna zova je kraljica među bobicama sa velikim antioksidativnim potencijalom zbog čega je izuzetno  prirodno sredstvo za jačanje imuniteta, povoljno deluje na disajne puteve, ubrzava ozdravljenje od gripa i prehlade.

Ono što se manje zna je da je crna zova je snažan detoksikator organizma, “čisti krv”, podstiče mokrenje, sprečava zadržavanje vode u organizmu koje je pratilac hormonskog disbalansa. Zahvaljujući ovoj biljci otečenost, tromost, podbulost se ublažavaju ili eliminišu.

Malina

Zahvaljući sadržaju maline Herbs&Honey Lady’s power je neodoljivog ukusa. Samo jedna kašičica ujutru pre doručka probudiće lepe misli i pokrenuti pozitivnu energiju čineći početak dana lepšim.

Ali, malina je mnogo više od ukusnog voća. Ima odličan nutritivni sastav i bogat je izvor vitamina C i E, selena, beta-karotena, luteina, zeaksantina, bioflavonoida koji su molekule sa snažnom antioksidativnom aktivnošću. Zahvaljujući njima plodovi maline pomažu u borbi protiv štetnih radikala, sprečavaju oštećenje ćelija, njihovo starenje i razvoj ozbiljnih bolesti.

U tradicionalnoj medicini poznata je upotreba maline u sprečavanju i lečenju upale bubrega, bešike i mokraćnih kanala, a posebno je delotvorna za žensko zdravlje, pomaže kod menstrualnih tegoba, reguliše ciklus i olakšava tegobe.

Cvetni med

Med je prirodni eliksir zdravlja. Ima visoku hranljivu vrednost i zbog sadržaja ugljenih hidrata obezbeđuje organizmu dodatnu dozu energije koja često nesdostaje osobama koje imaju problem sa hormonskim disbalansom.

Pored toga, prepun je antioksidanasa, smatra se prirodnim antibiotikom i antivirotikom, pomaže kod gripa i prehlade, ublažava kašalj, blagotvorno deluje na kožu i sluznice.

Herbs&Honey Lady’s power

uz pomoć prirode uspostavite balans polnih hormona i osećajte se odlično svaki dan u mesecu!

Poručite ovde

Herbs & Honey Lady's power

Cena: 1.560,00 rsd

Teglica: 250g

(PDV uključen u cenu)
Količina:

U ponudi još

Herbs & Honey antiox

Herbs & Honey Imuno