HERBS&HONEY

Feel free

Prirodno protiv alergija!
Cena: 1,626 RSD
KUPI 1 ili 2
UŠTEDI 10%
KUPI 3 DOBIJEŠ
1 BESPLATNO

HERBS&HONEY Feel fre POMAŽE:

ZA ŠTA SE KORISTI HERBS&HONEY Feel Free ?

Herbs and Honey Feel Free pomaže u borbi protiv alergija. Udruženi, bobičasto voće kao prirodni izvor kvercetina koji deluje kao prirodni antihistaminik, ekstrakt koprive, crna zova i med doprineće da simptomi alergije na polen budu slabiji ili izostanu.

Nаčin upotrebe:

Jednu kafenu kašičicu preparata lagano otapati u ustima, najbolje ujutru pola sata pre obroka.

Za prevenciju alergija na polen:

Najbolji efekti se postižu ukoliko se sa primenom preparata počne oko 4 nedelje pre očekivanog početka sezone alergija.

Preparat mogu koristiti i trudnice, dojilje i deca.

Herbs and Honey Feel Free je jedinstvena kombinacija kvercetina iz bobičastog voća,
ekstrakta koprive, crne zove i meda koja pomaže da se lakše izborite sa alergijama.

HERBS&HONEY Feel free SASTOJCI

Bobičasto voće

Herbs and Honey Feel Free sadrži liofilizirane borovnicu, kupinu i malinu kao prirodne izvore kvercetina i drugih bioaktivnih supstanci.

Zbog velike učestalosti u svetskoj populaciji, alergijske bolesti se često nazivaju “epidemijom 21. veka”. Gotovo četvrtina stanovništva boluje od neke vrste alergije i u terapiji koristi antihistaminike odnosno lekove koji sprečavaju ostvarivanje efekata histamina – materije koja se u prekomernoj meri oslobađa iz pojedinih ćelija imunskog sistema kada organizam dođe u kontakt sa alergenom. Histamin kada se “izlije” u cirkulaciju pokreće niz međusobno povezanih reakcija koje kao rezultat imaju kijanje, curenje nosa, suzenje očiju, svrab kože, glavobolju itd. odnosno pojavljuju se simptomi alergije.

Kvercetin je prirodni antihistaminik. Mnoge naučne studije potvrdile su njegov anti alergijski efekat. Kvercetin deluje tako da stabilizuje mastocite (ćelije imunog sistema koje su odgovorne za oslobađanje histamina) čime ne dolazi do njegovog oslobađanja ili se oslobađa u mnogo manjoj meri. Kada nema “izlivanja” histamina nema ni simptoma alergije.

Delovanje kvercetina potpomognuto je i drugim sastojcima bobičastog voće čime je korisnost našeg proizvoda još veća a da su izbegnuta potencijana neželjena dejstva usled primene većih doza kvercetina kroz suplemente (tablete, capsule itd.). Samim tim, Herbs and Honey Feel Free mogu koristiti i trudnice, dojilje i deca.

Pored alergija na polen kvercetin može pomoći i kod alergija na hranu kao i kožnih alergija (npr. na sunce).

SVI HERBS&HONEY PROIZVODI SU PROVERENO

BEZ VEŠTAČKIH BOJA

BEZ KONZERVANSA

BEZ POJAČIVAČA UKUSA

ISPITANI U REFERENTNIM LABORATORIJAMA

NAPRAVLJENI OD STRANE FARMACEUTA

100% PRIRODNI

HERBS&HONEY

Feel free

Prorodno protiv alergija!

Herbs and Honey Feel Free je jedinstvena kombinacija kvercetina iz bobičastog voća, ekstrakta koprive, crne zove i meda koja pomaže da se lakše izborite sa alergijama.

Cena: 1,626 RSD
(pdv uključen u cenu)
Teglica: 250 g.

PROIZVODI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

HERBS&HONEY
Za intimno zdravlje muškarca
HERBS&HONEY
Povećava sposobnost organizma da se izbori sa stresom.
HERBS&HONEY
Uz Herbs&Honey Antiox zaštitite svoj organizam od delovanja slobodnih radikala, očuvajte svoje zdravlje i imunitet.
HERBS&HONEY
Herbs&Honey Kids Power pomaže u odbrani od virusa i pruža mališanima neophodne nutrijente za normalan rast i razvoj. Nagradite vaše dete zdravljem, Herbs&Honey Kids Power!
HERBS&HONEY
Budi jaka svaki dan. HERBS&HONEY LADY’S POWER je tu da pomogne.
HERBS&HONEY
Herbs&Honey Bronchi je jedinstvena kombinacija biljnih ekstrakata i meda koja doprinosi zdravlju organa za disanje i boljem imunitetu.
HERBS&HONEY
Ojačajte svoj organizam i pripremite ga potpuno prirodno za sezonu virusa, bez aditiva i drugih potencijalno štetnih sastojaka. Green Beret NCO dies during physical fitness training at Fort Bragg buy hgh online FITNESS CAMP – Branding
HERBS&HONEY
Obezbedite vašem organizmu dodatne količine gvožđa i drugih važnih nutrijenata i ublažite i eliminišite tegobe uzrokovane anemijom.
0
    0
    Vaša korpa
    Korpa je praznaNazad na shop
      Calculate Shipping