Herbs&Honey iRON BEE

ZA GVOZDENO ZDRAVLJE

  • Poboljšava krvnu sliku
  • Utiče na povećanje nivoa gvožđa u krvi, bez nuspojava
  • Doprinosi jačanju organizma
  • Uklanja umor
  • Poboljšava zdravlje kose, kože, noktiju
check mark
Bez veštačkih boja
check mark
Bez konzervansa
check mark
Bez aditiva
check mark
Aktivni sastojci vrhunskog kvaliteta

Za šta se koristi

Herbs&Honey IronBee, zahvaljujući kombinaciji meda, ekstrakata lekovitog bilja i liofiliziranog voća, obezbediće vašem organizmu dodatne količine gvožđa i drugih važnih nutrijenata, čime doprinosi ublažavanju i eliminaciji tegoba uzrokovanih anemijom.

Herbs&Honey IronBee mogu koristiti i deca.

1-2 kašičice preparata lagano otapati u ustima, najbolje ujutro pola sata pre obroka.

Herbs&Honey Iron Bee pomaže kod tegoba uzrokovanih anemijom

Kopriva

Ako za neku biljku važi izreka „i hrana i lek” onda je to kopriva.

U narodnoj, tradicionalnoj medicini kopriva se najviše koristi za prevenciju i kao pomoć u lečenju anemija nastalih usled nedostatka gvožđa, za brži oporavak i jačanje organizma.

U tretmanu anemija koristi se list koprive i to ne samo zbog prisustva gvožđa već zbog visokog sadržaja hlorofila. Hlorofil je jedinjenje koje ima strukturu sličnu hemoglobinu. Razlika između ove dve molekule je u tome što je kod hemoglobina parafinski prsten izgrađen oko gvožđa a kod hlorofila je oko magnezijuma. 

List koprive zahvaljujući taninima koje sadrži, doprinosi tretmanu anemije tako što tanini zaustavljaju ili ublažavaju krvarenja iz hemoroida ili organa za varenje. Ova krvarenja su često uzrok pojave anemije.

List koprive odličan je izvor vitamina C, B2, K1, prisutne su i organske kiseline, fitosteroli, lecitin, sluzi. 

Šipurak ili divlja ruža

Šipurak sadrži velike količine vitamina C kao i značajne količine gvožđa.

Opšte je poznato da osobe koje imaju manjak gvožđa imaju i slabiji imunitet pa su samim tim sklonije infekcijama. Vitamin C, pored toga što povećava iskoristljivost gvožđa, utiče na jačanje imuniteta a novija istraživanja pokazaju da etarsko ulje šipurka ima protivupalno delovanje.

Šipurak sadrži i brojne druge vitamine poput vitamina A, E i B kompleksa, zatim mangan, selen, cink, kao i pektine, likopen i lutein.

Šipurak se za nadoknadu gvožđa posebno preporučuje ženama koje imaju obimne menstruacije. Zbog prisutnih flavonoida šipurak se sve više preporučuje za prevenciju bolesti srca i krvnih sudova.

Kajsija

Kajsija je bogat izvor mnogih vitamina, minerala, ali i dijetnih vlakana. Poreklom je iz Kine, a na prostoru Evrope dospela za vreme Rimljana. Danas se više vrsta uzgaja širom sveta, a ukusu kajsije retko ko može da odoli.

Pored izuzetnog ukusa kajsije su i veoma lekovite : redovno konzumiranje poboljšava vid, doprinosi boljoj probavi, podstiče rast kostiju i zuba, pomaže regulisanju nivoa holesterola.

Kao pomoć u tretmanu anemije kajsije se koriste, ne toliko zbog sadržaja gvožđa, koliko zbog prisutnih antioksidanasa, vitamina B grupe i minerala koji, udruženi, mogu značajno poboljšati kvalitet kose, kože i noktiju.

Limun

U grčkoj mitologiji, drvo limuna bilo je simbol besmrtnosti i plodnosti. Zvali su ga „drvo zlatnih jabuka”. Sastojci iz limuna pokazuju antioksidativnu i antimikrobnu aktivnost.

Bogat je i flavonoidima, među kojima su hesperidin i diosmin: oni doprinose jačanju krvnih sudova, čime se ublažavaju tegobe nastale usled proširenih vena i hemoroida.

Pored flavonoida, bogat je i vitaminom C koji je neophodan za bolju iskoristljivost gvožđa.

Vitamin C je kofaktor za mnoge enzime uključene u nekoliko procesa, uključujući pravilno formiranje vezivnog tkiva i sintezu hormona.

Cvetni med

„Jedi od svega po malo i bićeš zdrav”- učili su nas roditelji. Ovo pravilo se najbolje ogleda i može se najbolje primeniti na med. U njemu ima od svega po malo: vitamina, minerala, oligoelemenata, enzima, aminokiselina itd. Upravo ovaj savršeni miks čini ga jedinstvenom biosintezom koju čovek nije uspeo da iskopira.

Med je prvi saveznik dobrog zdravlja i jakog imuniteta.

Poručite ovde

Herbs & Honey Iron Bee

Cena: 1.560,00 rsd

Teglica: 250g

(PDV uključen u cenu)

Obezbedite vašem organizmu dodatne količine gvožđa i drugih važnih nutrijenata i ublažite i eliminišite tegobe uzrokovane anemijom.

Količina:

U ponudi još

Herbs & Honey Lady's Power

Herbs & Honey IMUNO