Herbs&Honey ANTIOX

Jedinstvena kombinacija moćnih prirodnih antioksidanasa​
  • Sprečava oštećenja ćelija uzrokovana slobodnim radikalima
  • Prirodna podrška imunitetu
  • Sprečava prevremeno starenje
  • Pomaže u očuvanju vitalnosti i lepote
check mark
Bez veštačkih boja
check mark
Bez konzervansa​
check mark
Bez aditiva​
check mark
Aktivni sastojci vrhunskog kvaliteta

Za šta se koristi

Ukoliko ste hronično umorni, pod emotivnim stresom, radite težak fizički posao, sportista ste, oporavljate se od bolesti, želite da očuvate svoje zdravlje, pojačate imunitet, sprečite ubrzano starenje organizma, zdrava ishrana vam nije “jača” strana, izloženi ste zagađenju uključujući i duvanski dim i zračenju, želite da imate blistav ten, budete puni energije – ANTIOX je preparat kao stvoren po vašoj meri!

Šta su antioksidansi i
zašto su važni?

Antioksidansi su materije koje imaju sposobnost da neutrališu slobodne radikale i druge reaktivne molekule i spreče ih da oštećuju ćelije organizma i pokrenu patološke procese.

Slobodni radikali se u organizmu normalno stvaraju tokom metaboličkih procesa. U normalnim okolnostima antioksidansi prisutni u organizmu neutrališu slobodne radikale i umanjuju njihov štetni uticaj.

Međutim, kada slobodni radikali po broju nadvladaju antioksidanse prisutne u organizmu što se dešava kada smo izloženi fizičkom naporu, zagađenom vazduhu, zračenju, duvanskom dimu, kada smo pod stresom, nepravilno se hranimo i ne unosimo dovoljnu količinu ovih materija hranom razvija se stanje koje se zove oksidativni stres.

Prolongirani oksidativni stres može da ošteti DNK i druge važne molekule u organizmu, a ta oštećenja dovode do ubrzanog starenja ćelija i tokom vremena do razvoja mnogih bolesti.

Kako smanjiti oksidativni stres
unosom antioksidanasa?

Izloženost slobodnim radikalima i oksidativnom stresu nije moguće u potpunosti izbeći, ali se može umanjiti njihov uticaj na organizam. Ono što je najvažnije jeste da se promenom životnih navika smanji stvaranje slobodnih radikala, a poveća nivo antioksidanasa.

Najbolji izvor antioksidanasa je voće i povrće, a ono najbogatije ovim moćnim molekulima ćemo prepoznati po boji: crna, ljubičasta, tamno plava, crvena, narandžasta, žuta, jarko zelena…

HERBS&HONEY ANTIOX je jedinstvena kombinacija bobičastog voća najvećeg antioksidativnog potencijala i cvetnog meda.

HERBS&HONEY ANTIOX sadrži: crnu zovu, borovnicu, kupinu i malinu koje po svim naučnim istraživanjima spadaju u sam vrh antioksidativnih namirnica. Svoj antioskidativni potencijal ostvaruju zahvaljujući molekulama kao što su flavonoidi, antocijani, polifenoli, vitamin C, vitamin A.

Cvetni med je sam po sebi izuzetno bogat antioksidansima i na tome se zasniva njegova lekovita primena u tradicionalnoj medicini i ishrani. Polifenoli i flavonoidi su najvažniji bioaktivni molekuli u medu.

Brojne naučne studije pokazuju da hrana bogata antioksidansima smanjuje oksidativno oštećenje u većoj meri nego sintetski antioskidansi uzeti u obliku suplemenata, što je posledica sinergističkog dejstva svih fitonutrijenata u hrani koju jedemo.

poručite

Herbs & Honey Antiox

Cena: 1.440,00 rsd

Teglica: 250g

(PDV uključen u cenu)

Uz Herbs&Honey AntiOx zaštitite svoj organizam od delovanja slobodnih radikala, očuvajte svoje zdravlje i imunitet.

Količina:

U ponudi još

Herbs & Honey Lady's Power

Herbs & Honey Imuno